Venko Schilderwerken B.V. winnaar van de klanttevredenheidspluim 2015!

Venko Schilderwerken B.V. winnaar van de klanttevredenheidspluim 2015!


Tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing van de Nationale SchildersVakprijs zijn wij uit de bus gekomen als de winnaar van de Klanttevredenheidspluim 2015!

Wat is de Nationale SchildersVakprijs?

Met deze prijs wil men het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast is het doel om het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder te promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit wordt gedaan door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

Nationale SchildersVakprijs: 6 prijzen

Er worden jaarlijks 6 prijzen uitgereikt bij de Nationale SchildersVakprijs:

  1. De Publieksprijs
  2. De Juryprijs  (‘de overall prijs’)
  3. Winnaar categorie onderhoudsschilderwerk
  4. Winnaar categorie nieuwbouwschilderwerk
  5. Winnaar categorie decoratieschilderwerk
  6. Winnaar Klanttevredenheidspluim

De juryprijs en de drie winnaars van de categorieprijzen worden toegekend door een vakkundige jury. Deze jury bestaat uit 7 personen.

Wij hebben ons project via een digitaal inschrijfformulier ingedient. SchilderKTV heeft vervolgens de opdrachtgever die wij hebben opgegeven benaderd met een klanttevredenheidsenquête. De jury heeft vervolgens een aantal projecten genomineerd, op basis van de foto’s, de omschrijving van het project, de motivatie van inzending en het klanttevredenheidsrapport. De vakjury van de Nationale SchildersVakprijs 2015 heeft 36 projecten toegelaten tot de Voorselectie. Begin september kregen wij bericht dat ons project was genomineerd.

Project

Het door ons ingediende project is het schilderen van de historische gietijzeren vuurtoren van Breskens in opdracht van Rijkswaterstaat.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 29 oktober 2015 in het voormalig klooster Bethlehem in het Brabantse Haren werden wij als winnaar van de categorie Klanttevredenheidspluim bekend gemaakt.

De prijs zelf bestaat uit een beeldje en een oorkonde.

Op de foto de trotse prijswinnaars v.l.n.r. Richard Schonewille en Bert Polman.Naar overzicht